Block Hatch anomaly?

Drop in here to discuss whatever you want.

Moderator: andrew

Post Reply
Panchdara
Full Member
Posts: 91
Joined: Wed Nov 25, 2015 4:15 pm

Block Hatch anomaly?

Post by Panchdara » Mon Dec 23, 2019 1:24 pm

I can understand Andrews point in viewtopic.php?f=8&t=6831

Whilst making forward progress on a small drawing, I came across a scenario that is similar to that attached.

Same layer each entity
Create open block
close block with line
hatch
fail

Bug or by design?
Cheers
Attachments
BlockHatch1.wmv
(4.42 MiB) Downloaded 9 times
Win 10, QCAD 3.24

TSG
Premier Member
Posts: 247
Joined: Thu Oct 08, 2015 9:39 am
Location: Germany, Lower Saxony

Re: Block Hatch anomaly?

Post by TSG » Mon Dec 23, 2019 2:46 pm

Hatch from segments works well and there is no reason why hatch from selection shouldn't work as well.
So I suggest to write a bug report.

Cheers
TSG

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6541
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Block Hatch anomaly?

Post by andrew » Mon Dec 23, 2019 4:25 pm

I can confirm that this use case (boundary path elements partially from (different) blocks) is not currently implemented. I'd suggest to duplicate / explode the block for hatching.

Post Reply

Return to “Chat”