dimensioning

Drop in here to discuss whatever you want.

Moderator: andrew

Post Reply
hiqserv
Newbie Member
Posts: 4
Joined: Tue Jun 04, 2019 3:24 pm

dimensioning

Post by hiqserv » Tue Jun 04, 2019 6:24 pm

I cant find anywhere to change the number of decimal places for dimensions.
cant find out how to change autosave timing.
cant find out how to change linetype on existing lines. Autocad had a change command that was very usefull

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 2847
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: dimensioning

Post by Husky » Tue Jun 04, 2019 6:40 pm

hiqserv wrote:
Tue Jun 04, 2019 6:24 pm
I cant find anywhere to change the number of decimal places for dimensions.
Menu/Edit/Application Preferences/Dimension Settings
hiqserv wrote:
Tue Jun 04, 2019 6:24 pm
cant find out how to change autosave timing.
Menu/Edit/Application Preferences/File/Autosave
hiqserv wrote:
Tue Jun 04, 2019 6:24 pm
cant find out how to change linetype on existing lines.
You can do that within the Property Manager (Menu/View/Property Manager) or changing the Layer Attributes.
Work smart, not hard: QCad Pro

If a thread is considered as "solved" please change the title of the first post to "[solved] Title...". Thanks!

Post Reply

Return to “Chat”