Dimensions missing

If you are having problems with QCAD 2.1/2.2, post here. Please report bugs here.

Moderator: andrew

Locked
LHarv
Registered Member
Posts: 2
Joined: Fri May 07, 2010 7:45 pm

Dimensions missing

Post by LHarv » Wed May 12, 2010 10:53 pm

When I add a dimension no arrows appear and the dimension does not show. Also, I am having trouble changing the cursor position display to not be in mm.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6183
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Re: Dimensions missing

Post by andrew » Wed May 12, 2010 10:58 pm

LHarv wrote:When I add a dimension no arrows appear and the dimension does not show.
Most likely they are too small. See also FAQ at:
http://www.ribbonsoft.com/qcad_doc_faq.html#11
LHarv wrote:Also, I am having trouble changing the cursor position display to not be in mm.
You can set up the drawing unit in the drawing preferences: Menu 'Edit' - 'Current drawing preferences'. The coordinate display is in the same unit as your drawing.

Locked

Return to “QCAD 2.1/2.2 Troubleshooting and Problems”