Text moving to 0,0

Please use this forum to post feedback and suggestions related to QCAD.

Moderator: andrew

Post Reply
SFC
Junior Member
Posts: 11
Joined: Tue Apr 15, 2008 11:07 pm

Text moving to 0,0

Post by SFC » Wed Nov 09, 2011 6:35 pm

I opened an existing drawing that looked fine in the previous release however when I open the same file in 3.0 RC1 much of the text basepiont has moved to 0,0. Other text has move to another location.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6424
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Post by andrew » Wed Nov 09, 2011 7:35 pm

Please send any files you may have that show this problem via e-mail for testing. Thanks.
Last edited by andrew on Fri Dec 23, 2011 11:38 pm, edited 1 time in total.

User avatar
andrew
Site Admin
Posts: 6424
Joined: Fri Mar 30, 2007 6:07 am

Post by andrew » Thu Nov 10, 2011 11:37 am

Thanks.

Confirmed and fixed for the next release:
http://www.ribbonsoft.com/bugtracker/in ... ask_id=385

Brass Monkey
Junior Member
Posts: 21
Joined: Thu Mar 31, 2011 2:02 pm

Post by Brass Monkey » Thu Dec 08, 2011 3:45 am

Works for me in RC3 ... I can use my drawing borders template again. 8)

Post Reply

Return to “QCAD Suggestions and Feedback”