Select multiple layers to remove and select multiple layers to remove

Discussion forum for contributors and developers who are using the QCAD ECMAScript development platform or the C++ plugin interface or who are otherwise looking to contribute to QCAD (translations, documentation, etc).

Moderator: andrew

Post Reply
zadychladislav
Newbie Member
Posts: 5
Joined: Wed Nov 07, 2018 7:53 pm

Select multiple layers to remove and select multiple layers to remove

Post by zadychladislav » Wed Nov 14, 2018 8:17 pm

Can you let me know where I can find :
Select multiple LAYERS to remove them all at once?
Select multiple BLOCK to remove them all at once?

User avatar
Husky
Moderator/Drawing Help/Testing
Posts: 2848
Joined: Wed May 11, 2011 9:25 am
Location: USA

Re: Select multiple layers to remove and select multiple layers to remove

Post by Husky » Wed Nov 14, 2018 9:38 pm

The current QCAD Version doesn't support multiple Layer or Block selection in either List.
May I ask you why you need this option?
Work smart, not hard: QCad Pro

If a thread is considered as "solved" please change the title of the first post to "[solved] Title...". Thanks!

Post Reply

Return to “QCAD Developers and Contributors”